FOTOREPORT | #MS2016

21:07 Michelle B 5 Comments

Spousta z vás je ještě školou povinných a tak určitě smutníte, že už je srpen a půlka prázdnin je pryč. A pokud jsem teď někoho rozbrečela, tak menší sorry. Ale já smutnim taky, nebojte.
Půlka léta za náma. Půlka období, kdy se jednou za čas nestydim vyjít ven totálně špinavá, neumytá, rozcuchaná a se žvejkačkou v puse. V tom lepším případě. V horším případě ve vlasech.
 A tim vyjít ven myslim ze stanu. Do stanovýho městečka. Kde jsou všude poházený odpadky a popel ze včerejšího grilování. A sem tam nějakej ten ožrala, kterýmu se nepovedlo najít stan.
Jasně, nebudu to omílat, řeč je o dalším fesťáku!


Letos, se mi poštěstilo fotit nejen na slavnym Rock for People (článek tady, více fotek tady.), ale stal se zázrak a já se letos zadáčo dostala i na Mighty Sounds. :)  (Kdo nezná, má u mě vroubek.)

Mighty je taková moje srdcovka, jelikož to byl vlastně můj první fesťák. Docela se teď i divim, že mě mamka v šestnácti letech pustila na takovouhle akci. (Ikdyž dějou se i větší divočárny.) Každopádně na Mighty už jsem byla celkem pětkrát a nelituju. Sice teď můžu říct, že RfP je oproti tomu větší, lepší, kulturnější a celkově zábavnější, ale i Mighty má něco do sebe. Kromě toho, každý dva roky tam vystupuje moje srdeční kapela Irie Révoltés. (Kdo nezná, má u mě dva giga vroubky!) .. Tyhle kluci to na pódiu dokážou rozjet takovym stylem, že svůj dech a energii sbírám ještě tejden.

Dost vykecávání - letos na Mighty kromě Irie vystoupily kapely jako třeba jeden z potomků Boba Marleyho - Julian, The Locos, Perkele, Skindred, The Casualties, The Rumajcks - jasně, spousta z vás tyhle jména nic neříkaj, protože to nejsou žádný rádiovky. Tenhle fesťák je spíš o skáčku, rocku a hardrocku a tak tam nenajdete žádnou mainstream kapelu ani zpěváka. To ale neznamená, že se to nedá poslouchat. Ba naopak! :)

Pro ty, kdo nebyl, přikládám pár fotek rovnou z první (vlastně předprvní řady). A kdo byl si alespoň může připomenout tu atmošku ♥

Julian Marley

Irie Révoltés
nějakej týpek bez bot - když zaprší, do bláta jedině bosky !
Pipes and Pints
znova Pipes and Pints
Skindred
Skindred
Tyhle a víc fotek už brzo najdete i na mojí Facebook stránce, tak se určitě mrkněte! :)

Kdo z vás už letos objel víc jak jeden fesťák? A co děláte vy, kdo fesťákům moc neholdujete? .))

Michelle ♥


5 komentářů:

  1. Přiznávám, že už festivaly moc nemusím. Dřív, když jsem byla mladší tak ano, ale teď mi už nějak vadí, lidi válející se v bahně, smrad a odporné sprchy. :D

    By Corra

    OdpovědětVymazat
  2. Mighty je skvělej fesťák, jen už jsem tam nebyla asi 4 roky. A Irie jsou pecka, máš dobrej vkus :)

    OdpovědětVymazat
  3. Teď jsem zase otevřela blog abych se mrkla jestli není nový článek a koukám, že když jsme si byla 100% jistá, že jsem tenhle komentovala, tak asi ne:D

    Musím se přiznat, že ani jednu z vyjmenovaných kapel neznám, tedy já mám celkově dost mezery co se týče jakékoliv hudby. Nikdy nejsem schopná zapamatovat si názvy skupin, natož písniček.

    Ale ta poslední fotka je skvěláá! A ještě ta s botama:)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší, děkuju vám ♥